Αρίλλας

Αρίλλας ΚέρκυραΟ Elaionas Guesthouse βρίσκεται στην περιοχή Αρίλλας στη βορειοδυτική ακτή της Κέρκυρας, 35χλμ από την παλιά πόλη της Κέρκυρας και τον διεθνή αερολιμένα Ιωάννης Καποδίστριας (CFU). Οι δύο βίλες βρίσκονται 1.5χλμ από την παραλία του Αρίλλα και 2.5χλμ από τον Άγιο Στέφανο. Αρίλλας και Άγιος Στέφανος φημίζονται για τις παραλίες τους, που διαθέτουν φυσικό κάλλος, καθαρά κρυστάλλινα νερά και χρυσαφένια αμμουδιά. Σε 250 μέτρα από τις βίλες θα βρείτε σούπερ μάρκετ για τις προμήθειες σας, ενώ τα κοντινότερα εστιατόρια βρίσκονται σε απόσταση 1χλμ.

Τόσο ο Αρίλλας όσο και ο Άγιος Στέφανος διαθέτουν, για τους επισκέπτες τους, μεγάλη ποικιλία εστιατορίων, beach bars και καταστημάτων. Η περιοχή είναι πραγματικά ιδανική για να απολαύσετε ξεκούραστες διακοπές. Περιηγηθείτε στα γύρω χωριά ή εξερευνήστε τον υπόλοιπο νησί χρησιμοποιώντας μηχανή ή αυτοκίνητο. Με χαρά, εφόσον το επιθυμείτε, θα σας βοηθήσουμε για την ενοικίαση αυτοκινήτου.

Αρίλλας Γύρω περιοχή

Άγιος Στέφανος Αυλιωτών
Βορειοδυτικά της Πόλης της Κέρκυρας, βρίσκεται αμφιθεατρικά χτισμένο στις πλαγιές του ομώνυμου ακρωτηρίου και με θέα τα διαπόντια νησιά(Οθωνοί, Ερείκουσα και Μαθράκι), ένα από τα ομορφότερα χωριά του νησιού, ο Άγιος Στέφανος. Οι ψαρόβαρκές της περιοχής βρίσκουν καταφύγιο το λιμανάκι του χωριού τα οποία αναχωρούν καθημερινά για εκδρομές στα γύρω νησιά και άλλες εξορμήσεις. Η χρυσή παραλία και τα πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά η οποία κάθε χρόνο βραβεύεται με την Γαλάζια Σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Προστασίας της Φύσης θεωρείται πολύ ασφαλής και προσφέρετε περισσότερο για οικογένειες και παιδιά!

Άγιος Γεώργιος Πάγων
Αντίθετα από τα μεγάλα τουριστικά θέρετρα ο Άγιος Γεώργιος είναι ένα χωριό με φυσικές ομορφιές και κρυστάλλινη καθαρή παραλία. Μικρά ταβερνάκια και ευχάριστοι άνθρωποι συνδυάζουν μια χαρούμενη διαμονή στην περιοχή. Αυτή η όμορφη αβλαβής ποιμενική περιοχή με την καλή αμμώδη παραλία της προσελκύει τους ανθρώπους που θέλουν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα. Τα ψηλά κυπαρίσσια, τα ατελείωτα άλση της περιοχής και η θάλασσα σε βοηθάνε να συνδυάσεις βουνό και θάλασσα.